Termeni și Condiții

Data publicării: 30.07.2019

Data publicării: 30.07.2019

SC REAL TECO SRL

Adresa: Str. Progresului nr.134-138, CORP B, Sector 5,  București

Reg. Com.: J40/4801/28.02.1992, CIF: 363472

Telefon: 021.411.77.20

E-mail: dpo@realteco.ro / office@realteco.ro

 

  1. Site-ul Real Teco – Condiții de utilizare

Serviciile oferite de www.realteco.ro  pot fi utilizate de orice persoană, în cazul în care termenii de utilizare sunt respectați. Avem dreptul de a dezactiva conturile sau a opri accesul atunci când activitățiile desfășurate sunt suspectate de a utiliza serviciul nostru pentru activități ilegale. Ar trebui să citiți cu atenție acești termeni și condiții (“termeni”)  înainte de a utiliza acest site web și serviciile sale. Utilizarea www.realteco.ro, (site) indică faptul că acceptați acești termeni, indiferent dacă alegeți sau nu să trimiteți email, să ne contactați telefonic sau prin social media. Dacă nu acceptați acești termeni, nu utilizați site-ul web.

  1. Proprietatea conținutului

Site-ul www.realteco.ro și tot ce conține acesta (poze, text, domeniu url, sunt în proprietatea și intră sub dreptul de autor (copyright) al companiei SC REAL TECO SRL.

Este strict interzisă utilizarea pozelor sau a textelor fără acceptul în scris a companiei SC REAL TECO SRL.

  1. Utlizarea site-ului companiei Sc. REAL TECO SRL.

Prin utilizarea site-ului www.realteco.ro, se înțelege vizualizarea spațiilor disponibile pentru închiriere.

Site-ul www.realteco.ro, dorește să prezintă principala activitate a companiei SC REAL TECO SRL, respectiv închirierea și subînchirierea anunțurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Vizitatorii site-ului www.realteco.ro, beneficiază de asistenta prinvind închirierea spațiilor, prin e-mail, telefon sau  social media.

  1. Confidențialitate

Colectăm informații precum: nume și prenume, adresă de e-mail, adresă sediu social, telefon; informațiile sunt trimise prin formularul de contact al site-ului www.realteco.ro, sms, telefon, sau mesaj privat din social media. SC REAL TECO SRL., nu va divulga informațiile furnizate, aceste informații nu vor fi utilizate că baza de date pentru terți și nu vor fi înstrăinate. Autoritățile statului pot solicită baza de date, doar că se consideră că anumite persoane încalcă legile statului român.

  1. Securitate

Site-ul www.realteco.ro,  este securizat iar informațiile solicitate pentru transmiterea de informări periodice fiind minimizată și stocată pe o perioadă limitată în bazele de date aferente site-ului. Toate serviciile oferite de site sunt stocate la furnizori de servicii atent selecționați ce oferă gradul necesar de securitate.

De asemenea au fost identificate măsurile necesare de protecție împotriva virușilor, spam-ului, toate conexiunile fiind asigurate prin HTTPS, fiind protejate prin encriptie SSL.

  1. Garanții

Eventualele greșeli sau lipsuri identificate pe site-ul www.realteco.ro pot fi notificate către adresa de email: office@realteco.ro

Companie Sc. REAL TECO SRL, nu este responsabilă dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul informativ de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu ar trebui să fie invocat sau utilizat că bază unică pentru luarea deciziilor, fără consultarea unor surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai prompte.

Întregul conținut poate fi modificat fără înștiințarea persoanelor din baza de date, respectiv vizitatorii site-ului mai sus menționat, fiind responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările site-ului nostru.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina anumite secțiuni sau servicii menționate pe site pentru perioade nedeterminate de timp, modificările putând apărea în orice moment, fără a fi înștiințați.

Nu declarăm și nu garantăm că utilizarea site-ului nostru va fi neîntreruptă, sigură și fără erori.

Sc. REAL TECO SRL., cât și persoanele participante în realizarea site-lui, a mesajelor promoționale, a campaniilor online, nu sunt responsabile pentru eventuale daune directe sau indirecte, de orice natură, care ar rezulta din utilizarea acestui site.

În nici un caz Sc REAL TECO SRL, nu va fi responsabilă pentru nici un prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice fel de daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau daune de orice natură, inclusiv fără limitare, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date sau documente personale, ce decurg din  achiziționarea serviilor SC REAL TECO SRL, prezentate în cadrul acestui site și validate prin contractul semnat la sediul nostru.

  1. Linkuri externe/ terți

Pentru o prezentare mai clară a serviciilor nostre, în cadrul site-ului www.realteco.ro, sunt și trimiteri către alte site-uri terțe sau materiale informative citate, pentru o prezentare mai complexă a serviciilor noastre și a domeniului de activitate.

Link-urile prezente pe site-ul nostru cu trimitere directă către alte terțe părți, nu sunt afiliate companiei Sc Real Teco SRL., motiv pentru care nu putem garanta siguranță respectivelor site-uri.

De asemenea Sc REAL TECO SRL., nu își asumă responsabilitatea dacă site-urile terțe, conțin viruși sau elemente cu caracter distructiv, informațiile prezentate sunt incomplete sau inexacte.

  1. Revizuire Termeni și Condiții

Compania Sc REAL TECO SRL., își rezervă dreptul că în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască acestei termeni și condiții pentru actualizarea acestora. Persoanele ce vizitează site-ul nostru sunt obligate să respecte noile modificări aduse site-lui www.realteco.ro

Este interzis ca prin utilizarea site-ului nostru cât și a canalelor de promovare online (Facebook, Instagram, LinkedIn, e-mail), să postați sau să trimiteți orice material cu caracter de amenințare, defăimare, insultător, fals, cu scop de manipulare a opiniilor celorlalți vizitatori sau materiale ilegale.

Serviciile comerciale sunt guvernate de legea română.

Începe o nouă experiență alături de noi!

Începe o nouă experiență alături de noi!